Bine ați venit la
Facultatea de Științe
Politice, Filosofie și
Științe ale Comunicării

Studenti

Fiecare generație de studenți este un rezervor de motivație și provocări. Cunoaște-i și vino alături de ei să îți atingi potențialul!

Become your best with PFC

Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării formează profesioniști în domeniul științelor politice, administrative, filosofie și ale comunicării, realizând o legătură stabilă, bazată pe eficiență și utilitate, între procesul educațional și piața muncii.

Profesori

Profesorii noștri au realizări academice remarcabile și sunt implicați activ în comunitate și în procesele de elaborare a politicilor publice.

Vezi cadre didactice

Cercetare

La PFC s-a creat un mediu de cercetare în care rigoarea academică, inovația și transmiterea cunoașterii sunt posibile datorită unor personalități recunoscute, a unei infrastructuri moderne și a unor parteneriate puternice de colaborare.

Vezi proiecte

Publicații

Activitatea noastră este reflectată de numeroasele publicații la edituri și în jurnale de top din străinătate și din țară și de aparițiile în mass-media.

Citește-ne

Viata la PFC

19/11/2022
The phenomenology of experience by László Tengelyi

Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării vă invită la prezentarea publică: “The phenomenology of experience” by László Tengelyi Invitat: Erzsébet Lamár, PhDUniversity of Szeged, Hungary 22 noiembrie 2022 Sala: A01, Ora 18:00

Citeste mai mult
09/11/2022
Burse PFC 2022-2023 sem I

Burse PFC 14.X.2022 – După contestații Observații: 1. Bursele de merit se acordă în limita bugetului primit de facultate 2. Studenții eligibili sunt la buget cu medii peste 8.50 la licență și 9.00 la masterat 3. Bursele se acordă proporțional pe specializări și an în funcție de nr. de studenți eligibili Scenariu posibil: Dacă…

Citeste mai mult