Bine ați venit la
Facultatea de Științe
Politice, Filosofie și
Științe ale Comunicării

Studenti

Fiecare generație de studenți este un rezervor de motivație și provocări. Cunoaște-i și vino alături de ei să îți atingi potențialul!

Become your best with PFC

Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării formează profesioniști în domeniul științelor politice, administrative, filosofie și ale comunicării, realizând o legătură stabilă, bazată pe eficiență și utilitate, între procesul educațional și piața muncii.

Profesori

Profesorii noștri au realizări academice remarcabile și sunt implicați activ în comunitate și în procesele de elaborare a politicilor publice.

Vezi cadre didactice

Cercetare

La PFC s-a creat un mediu de cercetare în care rigoarea academică, inovația și transmiterea cunoașterii sunt posibile datorită unor personalități recunoscute, a unei infrastructuri moderne și a unor parteneriate puternice de colaborare.

Vezi proiecte

Publicații

Activitatea noastră este reflectată de numeroasele publicații la edituri și în jurnale de top din străinătate și din țară și de aparițiile în mass-media.

Citește-ne

Viata la PFC

20/01/2023
CALL – BLENDED INTENSIVE PROGRAM – 2nd Edition

Do you want to be an active member of the European project? This opportunity is for YOU! The University of Beira Interior organizes from the 20th to the 24th of March an intensive course dedicated to the followed theme: “Cohesion and sustainability for a brighter future”. The program is composed…

Citeste mai mult
19/11/2022
The phenomenology of experience by László Tengelyi

Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării vă invită la prezentarea publică: “The phenomenology of experience” by László Tengelyi Invitat: Erzsébet Lamár, PhDUniversity of Szeged, Hungary 22 noiembrie 2022 Sala: A01, Ora 18:00

Citeste mai mult