Balul bobocilor UVT 2018 – ,,Răcnetul anilor ’20”

Articol scris de Melisa Mihăiță, studentă în anul II la Specializarea Jurnalism

Balul bobocilor UVT de anul acesta, organizat de OSUT în seara de 24 octombrie, a avut ca temă ,,răcnetul anilor `20″. Coordonat de Oana Marinescu, evenimentul s-a desfăşurat între orele 20:00 şi 00:00 în Club Heaven din Timişoara și a fost prezentat de Patricia Popa și Ovidiu Șanta. Biletul de intrare a fost în valoare de 25 de lei.

În fața juriului format din conf. univ. dr. Irina Macsinga, Președintele OSUT, Ovidiu Boldor şi reprezentanta PTK Models, Steliana Glăvan, au evoluat șase perechi, iar fiecare şi-a dovedit unicitatea prin diferite talente. Participanții au fost supuşi probelor de cultură generală, de talent şi proba costumelor. Câştigătorii titlului de Miss şi Mister UVT sunt Denisa Lupou şi Denis Andrei Coneac. „Am avut foarte mari emoţii, dar a fost minunat. Partea cea mai frumoasă a acestui bal a fost reprezentată de repetiţii. Ne-am apropiat foarte mult. Am cunoscut persoane noi şi ne-am distrat. Ceea ce s-a întâmplat în seara aceasta a fost doar o mică parte din ceea ce înseamnă cu adevărat un bal al bobocilor. Nu m-am aşteptat să câştig acest titlu”, a transmis Miss UVT, Denisa Lupou.

„Premiile pentru câştigători nu sunt reprezentate prin bani. Acestea constă în diferite facilităţi. Spre exemplu, abonamente la sală, solar şi reduceri la diferite locaţii, precum Zara sau C&A. Toate acestea sunt oferite de către sponsorii şi partenerii noştri”, a declarat Preşedintele OSUT, Ovidiu Boldor.

După decernarea premiului de Miss și Mister a urmat un „after-party” în care atmosfera a fost susţinută de solista Antonia.

Balul a fost susţinut financiar de către UVT, Heaven Timișoara, Club Stil Sport, Clasa
Florilor, The Lady’s Beauty Studio, Timișoara Film Society, Alice Garaiman, Mama Sun, Fit
Zone, PTK Models, Milena Birda Hairstyle, Beauty by Elis, White Steps Academy, Just Dance
Timișoara, Seven Models şi Fotograf Bogdan Istrate

 

Share Now