BTalks ­– Să vorbim despre carieră

Articol de Denisa Serediuc, studentă în anul III la Specializarea Jurnalism

Cariera reprezintă un obiectiv foarte important în viața unui student, însă majoritatea se confruntă cu dubii în legatură cu ceea ce urmează după finalizarea studiilor. Astfel, studenții au fost invitați miercuri, 15 noiembrie, să participe la BTalks, un eveniment dedicat carierei, organizat de Banca Transilvania, în parteneriat cu Universitatea de Vest și susținut în Aula Magna a universității.

Scopul evenimentului a fost acela de a le expune studenților informații utile direct de la profesioniști în ceea ce privește o carieră de succes prin raportarea la experiența personală a fiecăruia, dar și care este rețeta succesului. Diversitatea domeniilor din care speakerii invitați provin a acordat un plus evenimentului deoarece studenții au putut avea o perspectivă mult mai largă asupra ariilor de interes sau chiar posibilelor opțiuni de carieră.

Discursurile speakerilor au avut un caracter motivațional asupra studenților , în special datorită faptului că majoritatea dintre ei s-au confruntat cu schimbări de carieră și nu întotdeauna parcursul lor a fost unul ușor, însă perseverența și ambiția i-a adus în punctul în care se află astăzi. Zoli Szoverdfi-Szep, organizator Rovinhud wine show, inițial având jobul de progamator, le-a oferit un sfat tinerilor: „Orice facem în viață, indiferent de cariera aleasă, trebuie să o facem într-un mod impecabil.”

 

Share Now