Evaluarea cadrelor didactice de către studenți

Evaluarea cadrelor didactice de către studenți se face din 5 ianuarie 2021 și până în data de 16 ianuarie 2021 accesând platforma https://elearning.e-uvt.ro, pe baza autentificării cu adresa de e-mail de e-uvt. După autentificare, pe prima pagină (butonul „Pagina Mea” din stânga sus) studenții pot accesa butonul „Evaluarea cadrelor didactice de către studenți” (butonul cu imaginea unei broaște țestoase).

Chiar dacă pe platformă studenții se autentifică cu contul de e-mail de e-uvt și parola proprie, evaluarea cadrelor didactice de către studenți este 100% anonimă, răspunsurile fiind criptate în așa fel încât să nu poată fi identificați autorii răspunsurilor.

Scopul evaluării cadrelor didactice de către studenți este de a colecta opiniile și feedback-ul acestora cu privire la procesul educațional pe care l-au parcurs în acest semestru, în vederea îmbunătățirii activității cadrelor didactice și a serviciilor educaționale oferite de Universitatea de Vest din Timișoara.

Toți studenții trebuie să acceseze platforma de evaluare a cadrelor didactice și să opteze pentru a efectua sau nu evaluarea cadrelor didactice cu care au colaborat în semestrul I al anului universitar 2020-2021.

Share Now