Evaluarea cadrelor didactice

Actualizat: May 27th, 2017 la 10:34 am

Dragi studenti,
unul dintre drepturile fundamentale ale studentului este accesul la o educatie de calitate, centrata pe student, in care parteneriatul educational profesor-student se dezvolta procesual. In acest context, evaluarea cadrelor didactice realizata de catre voi este – dincolo de caracterul sau obligatoriu stipulat prin reglementarile interne ale universitatii – foarte importanta pentru noi.
Va multumim pentru exercitiul de evaluare a cadrelor didactice pe care l-ati desfasurat pe semestrul I al anului universitar 2016-2017. Pe baza acestor evaluari, la nivelul departamentelor didactice, au loc dezbateri care urmaresc optimizarea diverselor aspecte educationale. La nivelul universitatii, pana la finalul anului universitar in curs, vor fi puse la dispozitia comunitatii academice statistici care reflecta rezultatele acestei evaluari.
Iata ca a venit momentul unei noi evaluari a cadrelor didactice care are in vedere semestrul II al anului universitar 2016-2017. Va invitam sa realizati aceasta evaluare cu responsabilitate si interes pentru o educatie de calitate.
Va invitam, asadar, sa accesati platforma elearning.e-uvt.ro folosind adresa dvs. de email (@e-uvt.ro) si parola aferenta, in perioada 23 mai 2017 — 8 iunie 2017

Irina MACSINGA assoc. prof.

Share Now

Related Post