GALA EXCELENȚEI TIMIȘORENE 2018

Articol de Bianca Becheanu, studentă în anul III la specializarea Jurnalism

La începutul acestei săptămâni, într-o atmosferă festivă, asociația Orizonturi Universitare” a organizat cea de-a XXIII-a ediție a Galei Excelenței, la Universitatea Politehnică Timișoara. Evenimentul s-a realizat cu sprijinul Primăriei și a strâns laolaltă parteneri ai universităților, colaboratori, profesori, care i-au recompensat pe studenți pentru dăruirea, munca și rezultatele obținute în anul 2018. Consiliul Asociației „Orizonturi Universitare” a acordat Premiul și Diploma Student Eminent” pentru cel mai merituos student din fiecare facultate timișoreană, respectivCercetător Eminent” pentru cei mai merituoși tineri cercetători.

Aplauze, în primul rând, meritați voi, dragi tineri, pentru rezultatele excepționale pe care le-ați obținut. Elitele au un rol excepțional în societate și trebuie să asigurăm cadre sănătoase pentru manifestarea lor, pentru punerea lor în valoare. O societate care nu înțelege asta nu are nicio șansă să devină performantă.” a declarat primarul Nicolae Robu.

Universitatea de Vest din Timișoara este una dintre cele 6 universități, care s-a remarcat prin rezultatele excepțioanale ale studenților de la fiecare facultate.  Prorectorul UVT, Prof. Univ. Dr. Dana Petcu,  i-a felicitat pe studenții eminenți și s-a arătat optimistă în fața viitorului:„Voi, tinerii, sunteți cei care o să construiți un viitor mai bun decât cei care suntem astăzi prezenți aici. Spunem cu toții că valoarea contează. Suntem aici să premiem valoarea.”

De la Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării s-a remarcat studenta Popeangă Georgiana Raluca. Tânăra este în ultimul an de licență la specializarea Relații Internaționale și Studii Europene.

 

Share Now