Licențe gratuite de Office 365 ProPlus

Actualizat: June 23rd, 2018 la 11:24 am

Stimați colegi,

Asumându-și rolul educațional, dar în același timp ancorată în strategia sa de a răspunde nevoilor studenților dincolo de componenta educațională, Universitatea de Vest din Timișoara le facilitează acestora, precum și tuturor angajaților săi, accesul la unul dintre cele mai utilizate instrumente software, suita Office 365 ProPlus.

Ca urmare a negocierilor purtate cu Microsoft, UVT reușește să ofere licențe gratuite de Office 365 ProPlus, care pot fi instalate de către studenți, cadrele didactice și personalul administrativ, pe un număr de până la cinci dispozitive simultan.

Această facilitate reprezintă angajamentul conducerii universității noastre pentru asigurarea de condiții optime pentru activitatea didactică și de cercetare, sprijinind inclusiv demersul etic de utilizare a software-urilor cu licențe legale, descurajând astfel pirateria.

În speranța că veți considera binevenit acest demers, vă încurajăm să accesați link-ul http://portal.office.com/, utilizând adresa de e-mail instituțională de care dispuneți, pentru a beneficia de toate avantajele acestei suite de produse software.

Cu cele mai bune gânduri,

 

Lavinia Diana ȚIPLEA

Director

Departamentul de Comunicare, Imagine și Marketing Instituțional

Universitatea de Vest din Timișoara

Share Now