„Povești de succes în Aulă”, cu Aura Twarowska  

Actualizat: June 13th, 2017 la 08:54 am

 

Articol de Alexandra Roman, studentă în anul II la specializarea Jurnalism

Mezzosoprana Aura Twarowska a fost invitată în cadrul seriei de evenimente „Povești de succes în Aulă” pentru a destăinui publicului secretul reușitei sale și călătoria ei spre o carieră artistică de performanță. Evenimentul a avut loc miercuri, 31 mai, în Aula Magna, de la ora 13:00.

Absolventă a Universității de Vest din Timișoara, solista de muzică clasică a povestit celor prezenți cum a ajuns să cânte pe marile scene ale lumii, dar și cum fiecare poate să-și atingă obiectivele prin intermediul gândirii pozitive și studiului intensiv. Aura Twarowska a împărtășit spectatorilor definiția ei a succesului: „Consider că succesul este în primul rând o stare. Felul în care te simți mulțumit de tine în liniște, pace, împlinire și totodată este modul în care te percep ceilalți”.

În public s-au aflat profesori și elevi de la Liceul Teoretic „Jean Louis Calderon”, Colegiul Național de Artă „Ion Vidu”, Colegiul Național Economic „Francesco Saverio Nitti” și nu numai, care au fost curioși să afle povestea sa de succes. Artista nu a ezitat să le ofere elevilor câteva îndrumări în viață: „Să nu vă lăsați alimentați de frică și de îndoială. La orice drum pe care porniți să vă raportați la succes. Nu dați energie eșecului, deoarece călătoria este mult mai frumoasă decât destinația!”.

Spre final, elevii i-au adresat întrebări, la care Aura Twarowska a răspuns cu entuziasm. Apoi, artista a încântat urechile celor prezenți, prin interpretarea live a piesei „The Lord’s Prayer”.

Share Now