Shoebox – Un dar pentru un zâmbet

Articol de Denisa Serediuc, studentă în anul III la Specializarea Jurnalism

Luna decembrie este cunoscută drept luna cadourilor, însă există copii nevoiași care nu au parte de aceste bucurii. În acest scop, proiectul Shoebox, susținut de Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara și aflat la cea de-a zecea ediție, dorește să aducă, cu ajutorul oamenilor, zâmbete pe fețele copiilor mai puțin norocoși.

Există două reguli simple pe care cei ce vor să dăruiască un cadou trebuie să le respecte. Asemeni numelui pe care îl poartă proiectul, cadourile trebuie să fie ambalate într-o cutie de pantofi frumos împachetată. În ceea ce privește conținutul cutiei, obiectele trebuie să fie neperisabile si nefolosite. Astfel, cadoul poate conține alimente, rechizite, jucării sau chiar hăinuțe.

Colectarea cadourile se face în perioada 4-15 decembrie, iar cei care doresc să însenineze sărbătorile de iarnă a copiilor social dezavantajați, sunt așteptați de voluntarii organizației de luni până vineri între orele 09:00-16:00 și sâmbătă între orele 10:00-14:00 la standurile Shoebox amplasate în holul Universității de Vest și în sediul Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor.

Share Now