Street Food Festival Timișoara

Articol scris de Diana Bişoc, studentă în anul II la Specializarea Jurnalism

Din data de 10 până în data de 13 mai, timișorenii au fost poftiți să guste din bunătățile prezentate la Street Food Festival. Ediția de primăvară a acestui eveniment a adus în orașul nostru zeci de rulote pregătite să servească cele mai delicioase preparate pofticioșilor. De la mâncare cu specific mexican, chinezesc, indian, maghiar, „tradiționalul” fast food american și până la deserturi care mai de care mai îmbietoare, festivalul a oferit o varietate de gusturi care i-au plimbat pe doritori prin toate colțurile lumii.

Așa cum îi stă bine unei viitoare Capitale Culturale Europene, evenimentul care s-a desfășurat în Parcul Rozelor a fost acompaniat  de concerte live și de un food court unde vizitatorii au putut să se bucure din plin de atmosfera de festival. Street Food Festival este la cea de-a doua ediție în Timșoara, iar evenimentul s-a bucurat de un succes răsunător, la fel ca la prima dată, reușind să strângă pe pagina de Facebook a evenimentului mii de aprecieri.

Proiectul Street Food Festival își propune să ajungă în cât mai multe orașe din România, astfel că în săptămânile ce vor urma rulotele vor poposi și în Oradea, Brașov, Sibiu și multe alte orașe.

Share Now