Asociații studențești PFC

Asociaţia PRO PFC


Asociaţia PRO PFC (APP) este o organizaţie nonguvernamentală, care reprezintă studenţii Facultăţii de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara. Scopul asociaţiei este acela de a sprijini studenţii facultăţii şi de a participa la dezvoltarea profesională a acestora. APP adună la un loc studenţii Facultăţii de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării din Timişoara, apărând interesele acestora, contribuind în acelaşi timp şi la ridicarea prestigiului studentului timişorean. Proiectele asociației contribuie la formarea şi dezvoltarea personală a studenţilor, folosind metode interactive, şi completează educaţia oferită de facultate, încurajând tinerii să-şi urmeze visurile.

Încrederea şi transparenţa merg mână în mână si condiţionează decisiv calitatea climatului organizaţional. Cheia pentru promovarea unei culturi a încrederii între studenţi şi organizaţii este o asociaţie transparentă. O organizaţie transparentă înseamnă oameni transparenţi. Cultura încrederii şi a transparenţei ia naştere atunci când liderii işi manifestă intenţionat propria lor deschidere şi încurajează comportamente şi atitudini transparente, generatoare de încredere. E timpul ca studenții să se regăsească, și să se unească în cadrul unei organizații care să îi reprezinte cu adevărat, identificându-se într-o singură familie - “Asociația PRO PFC”.

Cea mai nouă organizație a Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării, îți oferă șansa unei socializări menite să te dezvolte pe toate planurile de care ai nevoie, să împărtășești idei și probleme cu oameni ce știu prin ce treci în studenție pentru că ei sunt studenții ce cred în schimbare.

În viitorul APPropiat noi suntem ceea ce trebuie!

https://www.facebook.com/asociatiapropf
0721 987 562
office@propfc.ro
www.propfc.ro

ASPFC

Asociația Studenților de la Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării – ASPFC

„Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world.” (Margaret Mead)

ASPFC a fost fondată în primăvara anului 2015, pentru a promova studii universitare de calitate și mediul universitar user-friendly. Scopul principal al Asociației este dezvoltarea, promovarea și reprezentarea tuturor studenților de la Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării, dar și apărarea drepturilor și intereselor acestora, precum și promovarea spiritului studențesc și a valorilor și renumelui Universității de Vest din Timișoara.

MISIUNE
Suntem o echipă de tineri dedicați implicării active în reprezentarea intereselor studenților PFC, în facilitarea dezvoltării personale, academice şi profesionale a acestora.
Prin proiectele și activitățile derulate, creăm membrilor echipei noastre oportunități de a-și dezvolta și pune în valoare creativitatea, competențele academice și abilitățile practice.

VIZIUNE
Credem în responsabilitatea tinerilor de a produce schimbare pozitivă în societate și în comunitatea universitară.
Oferim un mediu dinamic și o experiență socială solidă care dezvoltă potențialul competitiv și conștiința civică a membrilor noștri.
Oferim fiecărui membru ASPFC un set de valori de bază după care ne ghidăm deciziile, acțiunile și activitățile.

PRINDE VALUL! TE AȘTEPTĂM ÎN ECHIPA ASPFC!
Contact:
Vasile Pârvan 4A, Timişoara 300223, Timiş, România
Tel: +40-(0)0734204120
contact.aspfc@gmail.com
www.aspfc.ro
https://www.facebook.com/asociatiastudentilorpfc/