„Studenţii au talent” – eveniment caritabil organizat de PFC

Articol de Melisa Mihăiţa, studentă în anul II la Specializarea Jurnalism

            Pe data de 17 decembrie 2017 a avut loc cea de-a doua ediţie a evenimentului caritabil „Studenţii au talent”. Acesta s-a desfăşurat între orele 19 şi 23:30 în localul „Like Pub” din Timişoara. Evenimentul a fost organizat sub coordonarea Lect. Dr. Oana Barbu şi Dr. Bianca Drămnescu, împreună cu ASPFC. Biletul de intrare a fost zece lei. Fondurile vor fi redirecționate către Asociația „Little People” România, în beneficiul copiilor și tinerilor bolnavi de cancer. Evenimentul a fost susţinut financiar de către: SmartFit, Hotel Exclusiv, Salon Marchiza, Colectiv Zara din Shopping City şi şcoala de dans „White Steps”.

Evenimentul s-a desfăşurat sub forma unui concurs de talente, prezentat de către Maggie Iene şi Almarichii Gabriel. Juriul a fost format din: solista Beck Corlan, cunoscută pentru albumul „Poduri de Pace”, Irksousi Mohamed, fondatorul şcolii de dans „White Steps”, David Ardelean, câştigătorul primei ediţii şi Dana Ţurcan, preşedinte ASPFC. Au participat 17 concurenţi, iar fiecare şi-a dovedit unicitatea prin diferite talente. Juriul a punctat „prezenţa cu care participanţii au venit în acea seară, faptul că au reuşit să transmită cu adevărat emoţie şi mesajul lor”, a declarat Beck Corlan.

Atmosfera a fost una senzaţională, iar publicul a ţinut pasul cu participanţii pe tot parcursul concursului. Câştigătorii au fost cei din trupa Ansamblul instrumental-vocal „Dă-i pe gât”. Premiul a constat în două abonamente la SmartFit şi cursuri gratuite la şcoala de dans „White Steps”. Dragoş Pădureanu, fondatorul trupei a declarat următoarele: „Am revenit pentru că e un concurs excepţional, e un „vibe”  extraordinar aici. De fiecare dată îmi place să performez în faţa acestui public şi chiar am un prieten salvat de la leucemie datorită acestei organizaţii”. După eveniment a urmat un „after-party”, iar atmosfera a fost susţinută de către Dj Benito.

Share Now